Hem > Nyheter > Innehåll

VIBRATION BEHANDLINGSMETOD FÖR CMM

Nano (Xi'an) Metrology Co., Ltd | Updated: Jul 26, 2016
Source:

Vibrationer är en av de viktigaste faktorer som påverkar mätning maskin precision och stabilitet, att göra CMM att säkerställa tillräckligt, måste du skapa en lämplig miljö för mätmaskin.


Om CMM installation där påverkas kraftigt av vibrationer, tenderar vi att anta en foundation behandling (avfasning, isolering dike), men metoden isolering har uppenbara brist (såsom CMM precision produkter inte kan uppfyllas, och de använder miljön, om användaren i golvet uppenbarligen inte anta foundation systemet), uppkomsten av dämpning mekanism har gjort för otillräckliga foundation vibrationer isolering.


Nano precision autonoma design patent teknik--CMM dämpning mekanism. Enkel och bekväm installation. Att placera gummi pad i övre och lägre dämpning gummi block matris, infoga två sätt i varandra med hjälp av upp och ned guide inlägg att säkerställa plats. Fyra gängade hål på två matrix substratet kan anslutas till dämpningen CMM eller marken. Fyrhörning är utrustad med guide pelare, som effektivt kan förhindra den störta eller välta på grund av unilaterala kraft dämpningen enhet.


Förfrågning
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakta oss
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi-provinsen, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrology Co., Ltd All rights reserved.